Imagine Mariva | Chovatelská stanice morčat US Teddy | Výstavy a úpravy

Imagine Mariva | Chovatelská stanice morčat US Teddy

Morčata Us teddy

Odchovy morčat Us teddy

Výstavy morčat Us teddy

Výstavy a úpravy

Imagine Mariva | 15.07.2014
Výstavy a úpravy

10.5. jsme vyrazyli na 9.Hanáckou výstavu v Olomouci - naprosto jedním slovem skvělá.. Nejen co se týče našich výsledků z kterých jsem stále velice moc dojata. Olomoucké a Bohu výstavy jsou vždy moc moc fajn. V plánu bylo od začátku jet hlavně se 4mi krém-bílými teddíčky a vyzkoušet si poprvé chovnou skupinu, ale nakonec se plán maličko změnil a jeli jsme se 4mi běloušky a 2 krém-bílými. Clementinka obhájila podruhé titul Nejlepší morče výstavy - Best in show! Dá se říci cca po roce :) Získali jsme nakonec i 1. Chovnou skupinu z čeho mám také velikou radost a mnoho dalších umístění..

28.6. jsme se zúčastnili Teddy show v Turkovicích. Morčátka získala moc pěkné bodové hodnocení a umístění, jsem na ně pyšná. Mimo jiné jsme obhájili i Best in show teddy s Cheesy Cheesem IM !

5. - 6.7. jsme jeli na výstavy v Bohuňovicích. Víkend byl opravdu moc fajn a nelitujeme, že jsme jeli na oba dny - naopak. Morčátka si vedla moc pěkně a získala opět moc pěkná bodová ohodnocení i umístění.  
V sobotu jsme bojovali v rozstřelu o nejlepší morče výstavy, v neděli opět, ale s lepším koncem :) - Fanti obhájila první místo. 


Suma sumárum - veliká spokojenost a pýcha na své odchovy. 3x po sobě BIS se opravdu nestává často.. :o)
Více informací o bodech a umístění, později v sekci výstavy .

Úpravy
maličko změna a úprav v sekci - naše morčata. Některá morčí dostala nové profilové fotky, či fotky do fotogalerie. + Nové plány v plánovaných odchovech. 

Odeslat komentář

* povinné | ** jeden z těchto údájů je povinný
*** vložte url adresu, nebo odkaz/url adresu na youtube video

Počet komentářů: 1

AaronHilic

14.01.2017 | 02:19

ebm7yly7

tenormin trazodone tamoxifen generic zithromax citalopram read more

Odkaz